.

Tuesday, February 24, 2009

laptop & aku

waa..dah byk kali nk post kat blog ni asyik x blh aje. skrg ni hujan dah la ngn petir dan kilat..ouuh takutnye..blh ke buka laptop time cmni ye?ntah la..tp dah lm jgk x hujan..so ok ler hujan2 ni cume skrg ni rs takut sgt2...huhu..citer psl laptop..ri tu laptop ni jatuh..ingat xde ape2 yg rosak la..then, wat assg koz selasa nnti nk kena anta byk jgk ni..dah plk rumet bg dvd..konon2nye nk tgk pastu br la perasan dvd player kat laptop ni x detect..uwaa...nmpknye kn anta repair lg la ni...dah 3 kali dah anta repair huhu..okler nk off laptop risau plk kn smbar petir..adios...


oh ya x lupa gak hepi buzzday to my hensem bro..bday dia 24 February...semoga > bjaya di masa akan dtg...




0 kesan degil: