.

Wednesday, December 16, 2009

3P ohh 3P...

Today is a 2nd last day 4 3P..ecece speaking London plk..okler x kisah ler btl ke x aku speaking nie..yg pasti aku nk speaking gak..

Ok mcm aku bgtau td nie 2nd last day aku utk 3P nie..ri nie dlm Makmal Media Interaktif ( MMI ) msh spt hari2 yg sblmnye..jika xde presentation maka aktiviti kitorg ialah mbuat aktiviti melayan diri sdiri yg tgh kebosanan..muahaha…

Sok exam Dreamweaver CS4, hari yg bakal menentukan sm ada aku bkl diiktiraf sbg seorg pelajar yg layak mdapat sijil dreamweaver tu ataupun tidak..setinggi2 doa aku panjatkan ke hadrat Ilahi agar mpermudahkan jln bg aku sok..& mberikan aku ketenangan semaksima mgkin utk mjawab sume soklan2 dgn tepat & jayanye..Amin..korg2 pun doa jgk la utk aku sekali ye..tu pun klu ada yg bc blog nie..

Dgn blarinye waktu mhampiri hari Khamis (esok ler tu)..so bmakna semakin hampirler hari utk aku nk balik kg..yesss…lik kg hoho..rindu kat sume, mak abah, & adik2…esc : my little sister..ape2 pun sume2 kita syg..

Ha..biler hari nk balik makin dkt nie mula la aku t’pk biler aku nk jmpa dgn si dia..sape si dia?...si dia tu adalah supervisor PSM aku..sblm cuti ri tu aku ada ckp kat dia nk jmpa ms aku mgikuti kursus 3P nie..tp smpai dah nk abis 3P nie aku still x jmpa2 ngn dia lg..sgt2 bz la ngn 3P chewah bz ler plk..td aku kata bosan..n selalu wat xtvt melayan diri sdiri..nie dah bz plk..mmg penipu beso la ish2…xpelah lik cuti nnti la jmpa blh? Hehe…

Ok…skrg ape yg penting adalah kerjasama..eh silap2 skrg nie aku sdg bz mbaca note yg diberikan oleh Mr. Wilson Partogi utk exam sok..eh silap lg bkn notes tp contoh soklan..hrp2 ape yg ada kat dlm tu..akan kuar esok..doa la byk2 ye wahai sume geng dreamweaver CS4..

Okler dah pjg sgt menaip nie..sbnrnyer skrg nie dah time rehat pun..hmm nk wat pe ye? Nk dok kat sini ke nk lik??lalala~~~


1 kesan degil:

نور فضيله said...

haha..lps je post entry nie..diriku tlg pun plg ke umh :p