.

Saturday, February 27, 2010

aduhai PSM....

PSM...PSM...kenapa la susah sgt ngn PSM nie..
waktu skrg kul 6.07 pg & aku still belum tido lg...
kerana PSM aku x leh men game FB yg aku suke..
(barn buddy, farmville, petsociety, coutry story, farmtown, cafeworld..huhu)

rehat2..sume kn rehat...ha lg 1 game nie pun best gak Bejeweled Blitz
best sbb mguji kepantasan kita btindak dlm mbuat kptsn...
aiyoo klu main lg game nie mau x bgerak PSM aku nie..
dh ler aku x berapa ngam ngn SV tu hmm...sabar jelah bkn ini yg aku minta tjadi


1 lg mslh aku klu dah wat PSM x wat mende lain dah smpai mkn pun lupa..
mandi pun pantas tp still wangi...
yg wajib tu msti la buat...
yg sunat2 tu abis dah ketinggalan..
aduhai2..x leh jd nie
susah cmne sekali pun aku msti buat ibadah2 sunat tu..
mende tu la sbnrnyer yg mbantu aku utk > tenang mhadapi sume dugaan hidup ini
insyaAllah..cb btindak mgikut perancangan..

PSM..PSM...

ada yg kata
PSM nie projek sakit mental...
ada yg kata
projek separuh mati..projek setengah mati pun ada gak..
la nie ada plk yg kata
pening smpai mati...

mati akal xpe la lagi..
klu
pening smpai meninggal..
mmg kes naya tu...

apa yg aku hrpkn semoga sume bjalan dgn lancar...
aku tgh memikul harapan yg besar...

doakan aku berjaya...Amin...

siap ditaip pd pukul 6.28...
*oh ya...psm nie klu setakat interface je cntik xde gn jgk..tp aku suke cantik2..
(agk2 kategori cantik ke interface utk psm aku ni? nk tau tgguuuu......)
yg penting sistem boleh jln (baca dgn intonasi yg btl ya :p )

0 kesan degil: