.

Saturday, February 20, 2010

aku mrh nieee....

aku mls nk gn kata gnti sy dah tlalu formal utk org2 yg krg ajar...
aku nk menaip jap lg pjg lebar...tungggggggggggguuuuuuuuuu.....

fes sekali nk ckp UNDI! UNDI! UNDI! undi no 96

ni poster aku utk ptndingan top 100 wanita nie

ish2...kn aku ada ckp nk citer pjg2..tp x smpt la nk taip pjg2 so taip secara b'peringkat la ye...

ok nk citer nie..pd 20.02.2010 ri nie la kn...waktu utk aku lik ke melaka...kuar kul 10pg..lom smpt smpai tmpt tggu bas tu..nmpk bas la plk..so tkejar2 la bas tu...abh yg bw moto laju mn la pun klu abh yg bw...tp klu adik aku yg bw..mau jantung ttgl kat blkg..so > baik la abh yg bw...akhirnye dpt jgk mgejar bas tu..so naik la bas itu...wah x sgka dah maju upenyer bas kat kg aku nie..maklumlah dah lm giler aku x naik bas ke kuala selangor..sbb selalu adik aku anta smpai KS...tgk jelah gmbar tiket yg aku upload nie..hensem giler kn..
pandangan dpn tiket

pandangan blkg tiket hik hik... :p

sbb aku tpaksa lik melaka awl pg so aku x dpt la nk kduri kawin member sekolah rendah aku yg blagsung pd ri nie jgk 20.02.2010..nk wat cmne huhu..sorri yer imi..InsyaAllah nnti aku pos hadiah..aci x? men pos hadiah je hehe....nie ha kad jemputannyer...

pndgn luar kad

pdgn dlm kad

UCAPAN KHAS UTK PSGN PGANTIN :
SEMOGA BHGIA SELAMANYE
...
Amin....

ok smbg citer lg, dlm kul 1.30 smpai KL pastu aku trn kat SOGO sbb someONE tgh tggu kat situ..tp aku bkn je jmpa someONE but someTWo hik2..ada2 jelah, pastu dpt nie..bestnyer :-) Thx sesgt..(alamak x ckp tima kasih pun ri tu)

sentini tu hehe

ic x leh blah cantik btl :)


smbg lg pjlnn..smpai la kat kjg..aku smpt lg layan citer hindustan kat tv3..best gak, dlm kul 3 kut > krg la..g KTM kajang...then naik tren smpai ke seremban...oh ya ada kisah yg jd dlm pjlnn antara SOGO & KAJANG...nnti aku citer ye, ngntuk plk dah...yes I will continue, tggu hehe....

smbg lg hehe, sbr jelah sbb citer nie mmg pjg...ok smbg citer psl kejadian yg blaku antara pjlnn dr SOGO ke Kajang...citer nyer ialah psl mende nie...


ye psl kad touch n go...mslh nyer ialah tetiba plk kad ini tidak sah..hoho...mgkin sbb dah lm giler kad ini x digunakan tu yg dia dah mati & tidak sah..ye la rsnyer ada la dlm 3 tahun x digunakan sejak aku msk UTeM nie..kad nie dulu aku gn ms aku jd Management Trainee kat Golden Hope Plantation Bhd...time tu aku g n lik opis nek tren bila gn kad nie sng la sket pnts x perlu nk Q pjg2 semata2 nk beli tiket tren..sape2 yg pernah dok KL..fhm la cmne keadaan di waktu time org pegi & balik keje..bkn mcm ayam pulang ptg dah..xde kata yg dpt mdefinisikan keadaan tu giler la..muahaha... ok abis citer psl tu..

then pjlnn diteruskan la smpai ke seremban...smpai2 je seremban nie...dah x mcm dulu dah upenyer stesyen bas dah kat tmpat lain..ada terminal 1 ngn terminal 2...terminal 1 utk kwsn2 yg ada dlm n9 nie..& terminal 2 utk luar dr n9..(klu slh tlg btlkn ye)...gmbr kat bhgian luar x dpt nk amik plk..sbb aku tlalu mgantuk asal naik bas je tido...dr umh ke KS pun aku smpt lg tido pdhal pjlnn dr umh ke KS tu ada la dlm 1 jam...


gmbr kat 1st Floor Terminal 2

pastu tggu bas pnya la lm..pdhal tiket kul 6.15 so aku pun g la kat kaunter bas trans tu...org kaunter tu kata xde bas kul 6.15 yg ada 6.30 ish pelik btl aku..sistem dorg silap kut huhu...

akhirnye smpai jgk aku ke rumah dlm kul 9 mlm, sblm smpai umh g mkn nasi grg ayam percik lapo + ngntuk giler smpai rs leh mkn smbil tido :p... smpai2 je umah aku dpt cenderahati..(zura ngn ira pun dah lik upenye) zura yg bg cenderahati sempena kakak dia kawin ape yg aku dpt nie ha tarra...

nie dia agak2 ape yg ada kat dlm nyer ye? jom kita intai..

nie ada kat dlm nyer hehe...comey tol :)

- thx ekk zura -

okler tu jelah kisah hari ini 20.02.2010 lps solat men pesbuk jap pastu ZzZzZzZzZzZzzzz........

p/s : sampai hati aku tlupa cakap sesuatu..hepi ulangbulan yg ke ntah la x tau..(dia x ucap..aku pun x ucap la)



0 kesan degil: