.

Sunday, February 07, 2010

TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI


INI BUKAN PERTANDINGAN MENCARI SAPA PALING CUN TETAPI KREATIVITI DAN KEBIJAKASAAN TUTUR KATA...

Hadiah ? Paling best n paling menarik !!! Anda akan dapat ramai kawan dalam ni FB ni...memandangkan dalam FB aku ada lebih 5000 org dan lebih 4000 adalah wanita..er....4900 orang...haaa...Secara tidak langsung , semua akan mengenali peserta peserta..Ini bukanlah untuk tujuan mencari publisti murahan..tapi sekadar merapatkan lagi silatuhrahhim..takkan semuanya berkenaan ngan hadiah kan..lain lah kalau ada sponsor...

Syarat pertandingan ini ? Terbuka untuk semua KEPADA SEMUA yang memiliki acc FB !! ..

"Bagaimana pertandingan ini dijalankan ? "
Boleh rujuk group TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI di FACEBOOK

Yang menariknya , penglibatan orang luar adalah dari segi undian ( berdasarkan pada jawapan-jawapan yang diberikan peserta ) dan juga boleh memberi soalan....soalan soalan hendaklah di mailkan pada aku ....hehehe..

Soalan akan diberikan seminggu sekali. Peserta mempunyai tempoh masa seminggu juga untuk menjawab soalan yang diberikan.

Setiap jawapan yang dijawap hendaklah dimailkan semula kepada BEN ASHAARI menerusi group TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI yang telah disertai oleh peserta peserta .

Undian dibuka setelah tempoh penghantaran soalan tamat. Undian terbuka..Tiada had. Undilah seberapa banyak yang anda inginkan. Tetapi kepada yang mementingkan kualiti , digalakkan membaca terlebih dahulu jawapan peserta dan seterusnya membuat undian..

Keputusan di tangan pembaca !

Hadiah ? InsyaAllah...tidak dijanjikan . Jika ada , akan diumumkan..

Sebarang pertanyaan , bolehlah dibuat di group TOP 100 WANITA FB BEN ASHAARI.

................................................................................................................................................
korg kn undi sila klik sini

ingat kod sy 96 okies


0 kesan degil: