.

Tuesday, March 30, 2010

Berehat sblm meneruskan perjalanan...

tiba hari isnin rs tensen sgt...x tau la sm ada aku tensen dgn lect yg ajar subjek ri isnin tu atau aku tensen dgn subjek yg diajar...ape2 pun hari isnin mggu nie dah lps..presentation pun dah lps..tp nnti ada lg 1 presentation n ada lg 1 labtest utk subjek nie...tu utk subjek tu je..byk lg nie, utk subjek entrepreneurship pun ada presentatation jgk..reportnya aku msh lom buat lagi..dan 2 mggu dr skrg ada presentation PSM plk...subjek2 lain lg..projek multimedia database, adoi pengsan aku...sebut psl pgsn..hari nie aku batuk x henti2 smpai muntah2 plk...dah rs mcm nk pengsan dah...Ya Allah antibodi aku nie lemah sbb aku x cukup tido ke, atau aku tlalu ttekan??

berehat sblm meneruskan pjlnn...ye aku br je lps rehat lik2 kls trs pengsan..pastu bgn2 main game..masih ada ms utk aku bmain game?skrg aku nk buat psm, buat report ape2..hmm tetiba rs mcm nk mkn muruku...aiyak out off topic plk...

kat blog nie mcm2 aku cerita..ape2 yg aku x cerita kat pesbuk blh tau kat blog..sbb ape aku tulis kat blog...sbb aku x ramai follower dr dak kls aku...so klu aku nk hentam dorg kat sini pun dorg bkn tau..cmne nk tau..klu address blog nie dorg x tau..muahaha...wpun dorg nmpk (sbb kdg2 aku post kat pesbuk) tp aku rs kebanyakkannya pura2 x nmpk je...yelah mn nk nmpk sdgkan diri aku yg beso nie xde org perasan pun..lg la blog aku yg kecik nie dorg nk perasan...dr saat msk smpai la keluar utem pun dorg blm tentu perasan...tp lom lg kuar utem haha...so sape2 yg rs ada wat slh ngn aku tu baik cpt2 mintak maaf sblm korg x jmpa aku lgsg dh lps nie...slh kat org susah tau selagi org tu x maafkan...

aku pening dgn PSM aku pening dgn byk lecturer..kdg2 smpai aku rs tak t'capai akalku nk pk apa yg lect. nak. aku nie statusnye student..patutnya sume lect tau thp mn pemikiran student dia...kang klu aku lg hbt dr lect. dah tentu2 aku x bgelar student mau aku bgelar senior lect. tu yg wat aku pelik tu...kdg2 manusia nie pk x gn otak kepala agaknye...mgkin gn otak lutut...lutut ada otak ke??

perasaan aku skrg nie nk cpt2 abis blaja..x nk dh dok utem..sekalipun aku nk smbg master ke PHD ke..aku x nk kat utem dah...bkn sbb utem nie x bgs ke ape..sbbnye aku mmg suke g tmpt yg bbeza...x kn la seumur hidup aku nk blaja kat tmpt yg sm je...lps nie nk bhijrah g tmpt lain plk...sbbnye aku cpt bosan dgn sesuatu...so rsnye cukup la 3 thn je aku kat melaka nie...2 thn kat ipoh...setahun kat KL...aku nk g negeri lain plk...x pun negara lain ke...ada aku kisah??

aku prnh keje dulu, n bos kat jbtn tu ckp kat aku...x yah risau kat mn kita dicampakkan...sbb Tuhan tahu ape yg tbaik utk kita...so sematkan dlm hati..."kat mn sekalipun kita dicampakkan kita blh hidup"...sbb tu aku x kisah sekalipun sume org kat tmpt tu x suke aku...ye mmg aku x kisah..(cuma kat dlm hati rs sedih tu ada la) mn x sedih...org blh x perasan kat aku, leh x herankan aku..knp? apa slh aku kat dorg?...hmm dah pukul 3 dah nie...aku nk tido...psm ini membunuh aku..arghghhgghhhhhh!!!!!!!!!


0 kesan degil: