.

Saturday, March 06, 2010

Sumpah Bunian lagi...

Setelah melihat statistik pelawat dlm mggu nie..ramai btl yg singah semata nk tgk entry sumpah bunian nie..mgkin sbb skrg kat tv tgh ulang balik citer sumpah bunian nie..& dorg sume mgkin nk cari sinopsis citer tu ataupun mgkin nk download kut..hehe..

klu nk download korg just g kat website tv3 download je kat situ...

klu nk tau psl sinopsis plk meh sini aku citer sket...

citer nie sbnrnye psl Hawa & Adam..Hawa nie dr alam bunian..Adam plk dr alam manusia la mcm kita...Hawa nie suke pd alam..dan x suke m'aniaya haiwan...haiwan2 tu sume kawan dia, ikan2 tmasuk la burung2...& dia sejak kecik suke kat Adam sbb Adam nie pun baik..x suke aniaya haiwan..n dia pun x mkn mknn mcm ikan ke lembu ke agaknye la sbb lembu pun kan kategori haiwan...tp lps tu keluarga Adam sekali ngn Adam nie bpindah ke bandar..
so sejak tu Hawa dah x jmpa ngn Adam..eh bkn jmpa memerhati..lgpun selama ms dorg kecik..Adam mn la tau ada makhluk bunian yg sdg memerhatikan dia...

bila dah beso Adam pun g la jln2 kat hutan kg tmpt dia tggl dulu tu...bsama ngn sepupu dia (lupa la plk nm sepupu dia tu)...Hawa nie pun dah beso, & memula dia x tau yg dtg tu Adam..bile dia dah tau..so dia pun main2kn Adam tu smpai Adam jatuh gaung...then Adam pun dibawa la ke alam bunian nie...

nk tau citer selanjutnya saksikanlah sdiri hehe....


0 kesan degil: