.

Thursday, April 22, 2010

♥ adamaya ♥


ada ape dengan adamaya...smlm aku backup sume data2 dlm PC sbb nk format PC...kerana PC sudah slow thp kura2...lps tu tnmpk la plk satu folder "video" dlm folder nie ada citer adamaya yg aku dah download kira2 smggu yg lalu tp aku x tgk pun lg..pastu aku pun susun la ikut episod then aku try buka episod 1..abis episod 1 aku bk episod 2 plk..last2 smpai episod 10 aku tgk..tnpa mhiraukan waktu yg dah mcecah pukul 6 pg..aiyooo...aku x tido pun..n aku x study utk exam ptg td....


budak ini sangat cumellll....

tgk citer nie rs mcm diawang2an..mn x ye adam sungguh loving , romantik & pyabar...ada ke lelaki cmtu kat dunia ni dah la hensem plk tu....tp realiti kat luar dia dah kawin pun...hahahaha..so melepas la bg anak2 dara yg menaruh hati kat dia tu...gandingan lisa ngn sein mmg mjadi..btl2 mcm loving couple..klu dua2 single lg...mmg serasi btl klu dorg btl2 bcinta...mood : berangan dpt suami mcm adam ^-^ ape2 pun final exam ada lg 2 paper...

cmne paper td? ha ni aku nk citer...sbb aku x sentuh ape2 lgsg mlm tu...so lps solat kul 6.30 pg aku pun tido...bgn2 kul 9 trs mbaca..aku pun x tau ape yg aku bc tu msk dlm otak ke x..yelah btl2 study last minute nmnyer nie....Alhamdullillah aku rs exam td aku leh jwb cm sket2 tu ada la x leh jwb..tetiba otak beku plk dlm dewan exam tu..pdhal bpuluh2 kali aku dah hafal ayat tu...knp la otak aku selalu gagal mcerna jawapan bila berada dlm keadaan yg diperlukan....

skrg tumpu utk 2 lagi paper...sbb aku nk melangkah kuar dari utem dgn bangga...bangga sbb ape..bangga sbb aku dah abis blaja kat utem...tp sblm tu byk yg aku perlu selesaikan huhu... T_T


0 kesan degil: