.

Wednesday, May 12, 2010

Hari2 terakhir...



Wah tajuk tu lain mcm plk ye…xdelah sbnrnyer xde mksud lain pun…tajuk catatan terbaru aku cmtu sbbnyer..mgkin esok adalah hri t’akhir aku dok kat melaka nie…& kemungkinan aku akan lik ke kg esok…so pd sume kwn, lawan & sape2 jugak la yg kenal ngn aku…aku nk mintak maaf byk2 klu aku ada slh kat korang (wpun hakikatnyer aku x buat slh pun kat korang *ceh ayat confiden btl hehe…). Sem khas akan aku abiskan di kg atau mungkin kat obersi…so time2 ttentu aku dtg la melaka lik utk jumpa SV.

Aku sbnrnyer xde idea nk taip ape kat sini..klu kat umh sewa nie internet 24 hours 7 days / week..so setiap saat boleh menaip klu ada idea…tp klu kat kg susah sket la. InsyaAllah klu ada ms aku akan update blog nie…utk sume jumpa lagi jika diizinkan Allah..klu lps nie kita x jmpa dah anggaplah aku hanya secebis kenangan yg singgah sebentar dalam laluan kehidupan korang. Semua perkara yg m'yakitkan, m'yedihkan, m'gembirakan,m'harukan,menitiskan air mata juga ketawa terbahak semua itu tetap akan menjadi kenangan. All the best aku ucapkan untuk korang dalam perjuangan menuju masa hadapan….Salam

aku tujukan lagu nie khas untuk sume….



-MEMORI TERCIPTA-

Bergetar jiwa di persada bercahaya
Pertemuan harapan pertama kalinya
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Sukar dipercaya pintunya terbuka


Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa

Mengalun suara sesuri bisikan hati
Seiringan mencari haluan berseni
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Tiada pun terduga pintunya terbuka

Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin di sini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada ku lupa

Yang terpahit jua termanis
Semuanya bagiku terindah
Kuingati buat selama-lamanya

Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa

Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama (3x)
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa


p/s: klu ada hutang yg belum dibayar sila halalkan ye..klu xmo halalkan plz contact me nnti I byr…oh ya halalkan jugak ape2 yg t'ambik, t'mkn, t'minum,t'pinjam, t'jahanamkan, t'buat rete sdiri...& segala jenis ter lagi la..


0 kesan degil: