.

Monday, June 28, 2010

26.06.2010

Hehe 26.06.2010 2 adlh tarikh ri sbtu td,n aku plan nk wat sesuatu tp memandangkan ri sbtu 2 aku br je lik dr melaka so x jd la plan aku,xpelh plan lg n lg...

Aku nk citer ni eh silap bkn citer nk tnya n aku tfikir2, ada sorg member aku ni dulu time aku mula2 knl blog aku ada ajak dia wat blog tp dia x nk,tetiba plk dia dh ada blog.yg mhairankn aku ialah follower dia lg ramai dr aku,psoalanny di sni cmne ye nk mdptkn ramai follower,eni sajessyen?

Pastu aku nk citer psl 1 blog ni mmg lawak giler la bc entry dia, blh gelak guling2 mcm tenggiling. Skrg dia dh pun kuarkn buku,n buku 2 dgr citer dr entry2 dia dlm blog dia 2, x kn la dr blog aku plk kn..x pcaya korg google je "SEMBANG KENCANG",silap2 klu x putus urat ketawa korang dgn urat buang angin pun putus gak,tp aku x pasti la sm ada entry2 2 ada lg/x...sbb kt penulis buku n juga penulis blog tsebut iaitu brader Fdaus Samad sm entry yg ada dlm buku secara plahan2 akn didelete dr blog.

So motif entry aku kali ini ialah,mcmn nk jd fofular hnya melalui blog??? Klu korg ada idea x yah segan2 bgtau kt aku ye.

Ok chow kit road...

0 kesan degil: