.

Thursday, June 17, 2010

dak2 zaman skrg...

Hari nie aku nk citer psl kepayahan aku selama dok umh mcik aku nie..
Aku nk wat PSM asyik kn kacau je ngn anak dia yg bongsu tu..ms aku tgh menaip nie pun dia still tekan sn2 sini kat keyboard nie..huhu very the tensen…

Okler tu je aku nk ckp psl sepupu aku nie…pastu aku nk citer psl budak2 zmn skrg plk..beza sgt ngn dak2 zaman dulu..klu dak2 zaman dulu time2 sng main pondok2 la main msk2 la main kawin2 ko jgn gelak plk mmg btl pun main kawin2 tu…tp dak2 skrg dorg main sms…leh kata kn sume dak skrg dh ada henpon sdiri…tu satu hal..

Hal lain plk..dah2 skrg still bljr kat sekolah rendah lg dah couple…ish2…mcm2 hal la dak2 skrg…aku rs tu la punca sbb blaku mcm2 pkara negative zmn skrg nie. Okler tu je yg aku sempat taipkan aku nk wat PSM nie…huhu bila la agknya nk rs aman dr sbrg gangguan nie…


0 kesan degil: