.

Friday, July 09, 2010

Sibuk...

Sibuk giler aku 2-3 ri nie tacap2 my blog...semangat mbara nie kan aku ada ckp ri tu nk jadi blogger tegar..hehe, tp post yg ri tu pun lom abis lg aku taip..apada..

kat sini hujan, sejuk je...best klu tido nie..tp x leh la nk tido dah ptg2 cmnie...
ok aku nk citer psl dak2 umah aku la pd entry kali nie...tp aku x nk citer kat mn aku LI n kat mn aku berada skrg rahsia ok...klu sape2 yg leh agak aku kat mn tu nasib korg la tu ye...

kat dlm status facebook ri tu aku ada bgtau bhwa dak umh aku (osmet) b'asal dr UUM dan dorg pun sm2 gak praktikal skrg nie...sorg nm yati, sorg nama nono n lg sorg aida..ehh ida ehh ada..ala mn2 pun leh la nm dia jgk pe...tu nm pggilan jelah, nm btl yati tu aku x tau la plk..yg aku tau nono tu nm btl dia nor ain nordin...nm ida tu plk zaida binti ape aku x ingat n mls nk ingat....

ok dorg study kat UUM, nono ngn ida amik course tourism, lps tu yati plk account...aku pun x tau la knp tiap kali aku sewa umh ke dok ngn org lain ke mksudnyer yg bru aku kenal mesti ada je mende yg dorg wat aku sakit hati...pelik2...

knp aku ckp cmtu?? hmm...dorg nie pemalas btl nk kunci pintu dgn sempurna...(sm mcm dak umh sewa aku yg kat tuuuuuuutttt - off record -)...agaknye dorg nie kn merasa dulu brg kena curik/ kn ragut n kegadisan diragut ohh tidak..mintak dijauhkanla...tolong la sedar sikit ye pkara yg penting nie...

x tau la nk ckp ape..x syg harta benda kut...tp jgn la smpai aku yg mungkin jd mgsa...ape x nyer..dgn selamba lander je letak laptop kat bwh dgn pintu x kunci..org nyer dok kat atas n ms tu xde sape2 pun kat bwh...ahh entahlah mls aku nk pk sume pkara nie..kang aku tegur, x psl2 gaduh ngn aku plk....hish susah2...


0 kesan degil: