.

Tuesday, August 17, 2010

Cantik Itu Kamu Contest 4 you


Nk msk contest lg lalala...kali nie contest nie plk Cantik Itu Kamu Contest 4 you!!!

  1. Follow blog MawarPink & add kat blogroll -DONE-
  2. Follow plk blog Cantik Itu Kamu -DONE-
  3. Letak banner kat sidebar -DONE-
  4. Buat post dgn tajuk Cantik Itu Kamu Contest 4 you -DONE-
  5. Letak banner kat atas entry & link ke blog owner yg wat contest -DONE-
  6. Letak 1 gambar yg korg rs plg cantik. Aku pilih gmbr kat bwh nie sbb gmbr nie wat aku rs rindu, damai, rs tenang, bhgia dll. -DONE-
  7. Tinggalkan komen kat entry owner. -DONE-

Kampungku Di Hati


gmbr ini adalah hak milik peribadi Ces't La Vie

oh ya nk wat penambahan skit psl gmbr nie..klu nk tau citer Nur Kasih, Epilog Syurga Cinta, Hingga Hujung Nyawa (yg erra fazira ngn yusri blakon tu), & citer tbaru Eira Syazira blakon ape ke tajuk nyer ingat hujung je Kasih sume citer tu wat pgambaran kat kg aku yg tchenta nie la. Glemer kn kg aku :)

Klu leh aku nk hadiah nie...kan sopan tu bile ptg2 dok kt kg bbaju kurung, lagi2 nk raya nie lg best....(tu pun klu aku mng la)


Tarikh Tutup : 31 August 2010

4 kesan degil:

a LoT oF LuV said...

Salam ziarah..
Cantiknya kampung.. Teringinnye nak ada kg camni.. Saya ni, kampung pon takde.. umah mak pon dalam pekan..huhuhuhuhhu..

Ces't La Vie said...

Slm,
thx..ye ke, klu gitu g la singgah mn2 kg, kat sini pun ada wat homestay jgk :)

NaDic said...

salam dear.. thanks for joining.. suka kurung cotton ye.. insyaAllah kalau ader rezeki menang dpt la.. tggu tau.. good luck... !! ^_^

Ces't La Vie said...

Slm kembali,
Sm2...suke sbb corak dia cntik & lembut. insyaALLAH,thx :)