.

Sunday, August 01, 2010

Eclipse = Gerhana

Lik dr kenduri umah Boss td aku g la Jusco nk cari novel Lagenda Budak Setan tp x jmpa pun yg ada cume novel Kasyah...mls la plk aku nk beli novel Kasyah..regenyer RM19.90...tu pun tggl satu je kat MPH, yg byk novel Hikayat Cinderella...pastu aku g Popular plk....cari punya cari punya cari x jmpa2 jugak...yg aku jmpa novel kat bwh nie Eclipse = Gerhana...giler la dorg leh alih bhsa plk novel Twilight nie ke bhasa melayu...ish2...rege pun jgn men2 korg...RM49.90 tu...bc sinopsis pon cam x best je bg aku la..x tau la bg korg...klu agak2 korg suke g la dptkan kat kedai buku yg ada jual hehe....


Pastu aku g beli Big Apple ri nie aku beli 4 ketul je..sbbnyer aku kan br lik kduri so rs mcm kenyang lg..klu x mau aku tibai smpai 6 hehe...yang plg aku suke mestilah Iceberg...klu snowy snow dia sket jer...yg lain aku suke ada perasa coklat n yam...sedap tol, tiap kali beli ketiga2 nie msti ada...



0 kesan degil: