.

Sunday, August 29, 2010

Kad Raya

Aku nk tujuk kad raya yg aku pernah dpt dr artis kat mesia nie..bkn kat London...thn nie aku ada send jgk tp x tau la smpai ke x n dpt blsn ke x..huhu..rs mcm nk bg lg je... :(


Nie plk kad dr MAWI...ms memula dia glemer..kira ok la kan siap sain tu...tima kasih MAWI..wpun aku bkn minat mawi...muahaha...


Hijjaz pun selalu gak bg kad raya kat aku wpun aku xde bg kad ry kad dorg hehe..sbbnyer aku dulu msk ahli kelab sahabat hijjaz...skrg nie dh xde la..sbb aku dah lm x renew...


Ni plk kad raya dari CT aku gn nm adik aku ms pos kad kat siti nie..:)....nie pun ms dia lom kawen lg...mklumlah artis glemer..mn ada nk sain2....kang tcabut plk tgn nk sain sume ye x...

Aku selalu bg kat Amy Mastura sbbnyer dia stiasa akan reply..suke btl aku..tgk la dr anak dia kecik..smpai la dah ada 2 anak pun dia ttp reply kad ry aku suke2...




Ops nie bkn kad raya..tp nie kad jemputan sempena pberian Biasiswa Golden Hope Plantations Bhd.


nm spt biasa la aku x nk tunjuk kat sini...cuba tgk tarikh event nie bila 8 October kn..so mknanyer??? mknanyer majlis nie di buat sehari lps bday aku, bday aku kan 7 October....ingat lg..ms tu member aku nk wat suprise kat aku..tp 6hb aku dah kn g KL...so ms 5hb tu aku tido lmbt...pastu member aku nie tnya.."ko x nk tido ke? g la tido cpt..." aku pun pelik la..x pernah2 dorg herankan aku tido kul bp..tp mlm tu soh aku tido plk...pastu aku pun xde nk wat ape dah aku pun naik je la tido...dlm kul 12> tetiba dorg kejut aku ckp "HEPI BDAY!!!!" tkejut aku..yelah dah tido g kejut plk dgn muke mamai2 tu dorg bg kek comel je kek tu...pastu dorg ckp.."kitorg nk wat surprise ms mlm bday ko..tp ko dah nk g..so kn la wat mlm nie..tu psl x dpt nk wat >best dr nie.." Utk member aku Acu & Maza, surprise tu pun dah cukup utk aku...sbb tu lah surprise bday ptama & t'akhir aku terima dr insan bnama SAHABAT. Sejak ri tu smpai la ke hari ini aku x pernah terima kejutan dah dr org yg nmnyer KAWAN,SAHABAT,RAKAN mahupun TEMAN. Hadiah yg korg bg pun aku still guna smpai skrg tau...Thanks sesgt....

p/s : btl ke nth ejaan "seperais" tu :p


0 kesan degil: