.

Sunday, August 29, 2010

Lagi2 Nuffnang...

Lagi2 nuffnang ape plk aku bg tajuk entry cmtu..sbnrnyer aku sgaja nk mkaji ape yg myebabkan org msk blog aku dan keputusannyer ialah..jeng..jeng...jeng.....

1st bdasarkan keyword pokok nyawa nk baca article nie? Klik sini ya Pokok Islam & Pokok Yahudi

2nd hei gadis bujang..hei gadis bujang..keh2..ada jgk g gn keyword nie ye..lawak tolll....article nye di sini --> Dunia Baru Reunion

3rd Doa sepanjang bulan ramadhan...tentu2 la dlm bln Ramadhan nie ramai yg nk tingkatkan amalan kan...so nk bc doa sepanjang bulan Ramadhan?? klik la di sini --> Doa Sepanjang Bulan Ramadan

4th Nur Kasih The Movie klik je trs kat link tu...movie nie lmbt lagi kuar dijangka April 2011...

5th siapa penyanyi lagu epilog syurga cinta...pyanyi lagu tu adalah FIDA..yg juga plakon utama drama itu..sekian terima kasih... hehe

6th arti nama adhila pun ada jugak...ok2 nnti aku akan wat 1 post khas utk ape erti nm adhila nie...

x sgka ada gak peminat luar dr malaysia :)

semakin hari peminat semakin btambah suke2..tp tetiba kurang lak peminat I


0 kesan degil: