.

Thursday, August 12, 2010

Mak Sape Hilang?

Perhatian2...mak sape nie??? eh silap khairuddin tolong la jgn biarkan mak u begini....dah byk dah video yg dia post kat youtube dgn tajuk album MohdKhairuddinsMum's byk dah pesanan dia kat mohd khairuddin nie...yg aku pelik tu mn si khairuddin nie?? byk plk duit mak dia nie siap wat iklan lg....hehe...nasib la bkn mak aku...klu korg nk tgk video nie sume nah amik sume aku dah letak kat sini..klu ada lg mak dia update korg pndai2 la g tgk kat youtube...aku MALAS!!!

tgk la kat website murai tu...

utk korg tgk lebih jelas klik gmbr bg besar mcm perut korg










akhirnyer mohd khairuddin muncul jua..nie dia....



0 kesan degil: