.

Sunday, August 15, 2010

Nuffnang

Salam sume...sihat x pg2 nie?? kul 1.11am pg...muahaha, ada yg dah bsahur ke? mcm aku sahur kul 12..dah2 aku mmg cmnie suke sgt merepek2 bila wat mukaddimah...

www.nuffnang.com.my

meh letak iklan2 nuffnang

aku nk citer psl nuffnang nie...aku ingat lg dulu2 aku wat blog nie suke2 je..aku pun x tau cmne nk wat duit dgn blog nie..pening sgt..pastu aku ada ajak sorg member nie wat blog dia ckp mls...tetiba dia plk lelebih dr aku...sume lebih la, pendek kata lebih advance dr aku dlm perihal blog nie...ish2...lawan senior nmpk....

aku g jln2 kat blog Wan Hazel td, tu pun sbb dia lalu kat blog aku...alhamdulillah skrg nie leh katakan blog aku ada pgunjung thx jgk utk ana sbb sudi jd follower blog aku yg x seberapa nie...

dulu pernah jgk aku rs bputus asa dah nk hapdet blog nie..tp nth cmne ms tu dgn x sgaja tgk la nuffnang aku yg x pernah b'usik sejak aku register...ada RM0.25, wpun nilai tu mmg x byk sm sekali..tp sejak tu aku smkn aktif menulis blog, smkn aktif mcari follower, & semakin aktif utk myediakn yg tbaik dr ladang khas utk blog aku nie...

mmg still x byk sgt lg...tp nie dah cukup wat smgt aku mjadi full time pemblogger

Dan skrg BE aku semakin btambah, harap2 makin byk la...dan aku leh wat g honeymoon :p

Tima kasih Nuffnang, pada korg yg lalu2 blog aku nie, sesat ke, x tau cmne leh tklik ke...kucing korg yg wat ke...aku x kisah, tp yg aku kisah kn skrg nie...korg sudi2kan lah merajinkan diri klik kat iklan yg ada dlm blog aku nie ye...thank's bangat sih aku ucapkan atas kesudian uols...


0 kesan degil: