.

Saturday, August 14, 2010

Wajah Baru....

Kini blog aku bwajah baru...mcm2 fasa dah blog aku nie lalui..smpai la akhirnyer yg tbaru nie..tu pun lom siap 100% lagi..sbb header lom ada...yg ada nie pun utk sementara jer...photoshop aku xde full version plk...trial pun dah x leh gn huhu...sabar yer my blog....

sbb ape aku tukar interface blog aku nie??

  1. aku nk tarik seberapa ramai org utk follow blog aku, baca ape yg aku merepek, tgk ape yg ada kat sini.
  2. smgt nk mendapatkan income dr iklan2 nuffnang, ingat nk tmbh iklan adsense plk(btl ke ejaan tu)
ape yg aku buat utk mcapai objektif tsebut?

  1. aku btlkan shoutmix, tgh nk cari cara bg fancy sikit shoutmix tu camne ye?
  2. letak formspring so ada ape2 yg x puas hati ke, nk cari gaduh ke, cari kwn ke, ape2 la..cari kucing yg hlg pun korg leh tnya kat situ ok...
  3. dah tentu2 la aku tukar interface sume kan...wpun aku rs blog aku nie still berat lg...x kisah la..
ape lg cara yg ada yg utk aku menjadi yg cemerlang, gemilang & tbilang dlm dunia perbloggeran??


2 kesan degil:

Ana Farhana said...

cantikk..terukan usaha anda...

Ces't La Vie said...

hehe :)..tq sbb sudi jengok2 n komen di sini