.

Monday, August 16, 2010

WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY


Sy nk msk contest lagi...giler contest skrg nie..kn aku dah bgtau dah...nie nk msk contest yg nie plk....

SYarat :

  1. Ada blog...ok ada nie la blog aku bkn blog korg... -done-
  2. Buat entry psl WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY & lengkap kan slogan ini saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana... ok jap ya aku lengkap kan..saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana saya ingin kelihatan berseri di aidilfitri bak puteri syurgawi kilauan pekerti muslimah sejati :) - done-
  3. Harus menjadi FOLLOWER wardahwardrobe. -done-
  4. Copy banner WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY & letak kat entry & sidebar n link back..-done-
  5. Masukkan link WardahWardrope kat bloglist -done-
  6. Tag 3 ORANG KAWAN-KAWAN korang. ok aku nk tag : Nad, Lia & Mia -done-
  7. Tinggalkan komen kat entry & email add. -done-
Antara blouse dr wardahwardrobe ni yg aku suke...

aku suke blouse yg nie klu jenis yg corak2...


blouse kimono nie plk sume kale aku suke..tp lebih suke yg nie kot..sume pun cantik2

Tarikh Tutup : 31 August 2010


5 kesan degil:

suhida said...

slm,
rasa semua da ok..cuma cari link kat bloglist takde.klu dah buh link, tggl msg kat entry komen saya ye. tQ.

Ces't La Vie said...

Eh xde ya,dh msk kn ri 2,xpe nti sy check,thx

suhida said...

ok, dah jumpa :)
tq ye join ww ga. n gudluck :)

Ces't La Vie said...

Ok, ye sm2
thx smoga sy bjaya Amin :)

Ces't La Vie said...

-X BJAYA LG- :(