.

Monday, August 09, 2010

Woooohoooo....

Ri nie bp hb ye?? knp aku tnya cmtu? sbb ada entry yg dah lm sgt aku nk post tp still x post2 gak..korg tgk jelah gmbar nie sume dulu..nnti aku citer ok...

Ri tu aku pun x ingat la bp hb ntah..aku g JUALAN GUDANG EKSTREM PARKSON kat Ipoh Parade (jauh giler aku g kn hehe :p) aku g time tgh JAM GEMBIRA....la korg tau ke ape dia jam gembira?? hehe HAPPY HOUR la...tu pun x tau so aku beli la cadar giler murah btl...( bkn cadar tu giler, tp harge dia yg murah giler )

oh gmbr seksi di situ


pastu aku g NOVEL HUT...adik beradik PIZZA HUT la ( mn ada aku tipu je )...aku beli novel tajuknyer TARIKH LUPUT CINTA best gak la novel nie sbb dia gn ayat yg giler2...smpai guling2 aku gelak, selalunyer aku bc novel smpai nangis2 tsedu2 kete sedan nie tbalik plk..aku ingat aku tbaca mjlh ujang la...Novel nie regenyer RM19.90 sbb aku beli kat NOVELHUT nie..rege dia jd susut sket la ( bkn bdn susut ok ) brg 2nd la katakan so jd RM14.00. Pastu aku beli mjlh Keluarga ada gmbr Juma kat dpn nyer..(nnti la aku snap pix ye)


aku pun lupa apa motif aku snap pix nie..

Ha nie gmbar cadar yg aku beli tu cantik kn?? tggl 1 je lg rezeki utk aku je tu...btl x aku ckp murah? dr rege RM99.50 -> RM19.90...sale mcm nie mmg bbaloi2....



gmbar kat umh sewa lama, skrg aku dah pindah umah baru yg lebih selesa bkn selasa ok...




0 kesan degil: