.

Monday, September 20, 2010

Adoi mlsnyer aku...

Hari nie 1st day keje semula stlh lm dah bcuti raya iaitu dr 9 September hinggalah 19 September..cmne ngn raya korg? seronok ke? mcm aku rs setiap tahun sm je..cm yg best nyer walaupun aku dah beso..tp aku ttp dpt wit raya uuuhhh hepi nyer ...tp pd raya ke 9 pakcik aku meninggal..aku pun dh lupa bila kali t'akhir aku jmpa ngn pakcik aku tu..then sblm puasa yg aku tau dia sakit...pastu dlm smggu puasa klu x silap aku pakcik aku koma...thne akhirnya pakcik aku meninggalkan sume org yg tsyg...susahnyer aku nk pcaya yg dia dh xde...smpai skrg aku msh lg x pcaya..cmne nie :-(

Bila dah start keje nie mood tetiba jadi mls..ape x nyer aku kn siapkan keje aku E-Tadika nie, plg cepat skrg la..plg lmbt sblm bulan 10..adoiyai ...lebih kurang 10 ri je lg nie..tp bile smpai je opis mcm aku ckp td mood nk wat keje trs xde..dah la opis nie panas btl..upe2nyer matahari sblh aku je...hehe..bukan la matahari yg btl tu...tp nie Sun microsystems...

Okler kang boss perasan plk yg aku nie asyik rilex x wat keje..kang x pasal2 dia bgtau supervisor LI aku..abis...tata



0 kesan degil: