.

Sunday, September 05, 2010

Setokin...

Setokin @ Stokin....hape pulak aku nak cerita pasal setokin nie?? aku sebenarnya tengah bersedih sikit...sebab apa2 contest yang dianjurkan kat blog yang aku sertai baru2 nie semuanyer kalah...huhu...

So sekarang nie aku nak lap air mata tu dengan setokin, setokin bukan sebarang setokin..tapi ini setokin LE punya setokin in english limited edition phone socks ngeh..ngeh..ngeh... bukan calang2 contest aku masuk nie...jenama besar tu by DIGI contest nie dibuat sempena 1 promosi iaitu Hari-hari Blackberry Mari jom kita tengok jenis2 setokin yang ada...


comel tak setokin nie semua?? korang jangan terkejut pulak...sebab setokin nie ada sijil kelahiran...contohnya yang kat bawah nie nama dia Patchy


yang nie plk blackberry dia lahir 4 September...aik sama pulak bulan kelahiran ngan adik aku hehe....


sebab ape aku patut menang setokin nie?? in english ( aku pun tak tau sama ada entry kena wat dalam english or malay..lantakla ye..kalau ada rezeki ada la..kalau takde xpelah...) why you want the limited edition phone socks : -


Sebab aku pengguna Digi Broadband


So kalau dapat menang yang nie
jap ehh bagi besar sikit gambar
ok cukup besar kan....so lebih molek la menang setokin pulak...

dapat si setokin nie pun best nie :)

atau pun yang lain2 tu aku x kisah jugak...yang lain2 tu aku x tau nama..mungkin belum lahir lagi kut...hehe...



last encik kuning nie...bukan demam kuning tau...dia nak cakap terima kasih kerana bersama digi

sesungguhnya wahai encik kuning kau mewarnai hidupku bukan dengan warna kuning je...tapi macam2 warna :)

p/s : lupa nak cakap, contest nie korang leh dapat dengan menjadi ahli nuffnang...pastu klik kat evengelist.


0 kesan degil: