.

Sunday, October 10, 2010

101010

yeah tiba dh hari yg dinanti, tp bg aku xde pun yg best atau apa2 yg istimewa aku buat pd tarikh ni. Cm apa yg aku buat ialah,g bli kek n smbt bday aku lg sekali utk adik beradik aku kt kg,pastu smpai umh sesi gmbr bgmbr,then trus btolak g sbk bernam utk blk ipoh abh aku yg tsyg anta.thx abh hati2 bw mto lik umh. Oh ya..on the way ke sbk bernam,byk sgt nampak umah yg wat kduri kawin,pastu abh tnya ri ni 10hb ke?pastu aku jwbla,haah ri ni 10hb 10 2010-101010.then abh bls oh pttla tarikh cantik,susah nk dpt tu.pastu aku ckp haah btl tu. Pastu (byk btl pastu) korg teka aku kt mn skrg? Apa kt umh? Slh la. Jwpn ny ialah aku dlm bas Anson Bernam Ekspres,bas yg dh 6 thn aku x naik huhu...ok la nk tmpukan phatian pd jalan,cit mcm la aku yg drive hehe :p

kampong aku :)

buruk tol gaya nie :p

cit apa da adik aku nie..muke 1/2

gmbr kek aku beli pg td...

0 kesan degil: