.

Friday, October 08, 2010

Pre-Wed Angkasawan Negara

Tinggal 2 ri je lagi akan tiba la tarikh 10.10.10 tarikh cantik yg pasti ramai nak wat majlis kawin la, majlis tunang, majlis lahir anak...hehe..pendek kata mcm2 majlis la..tp entry kali nie aku nk tunjuk korg gmbr pre-wed angkasawan negara ngn bakal isterinya Dr.halina...cantik giler la. gmbr2 nie..nk tgk lg?? g kat Khairul Hazwan atau Kuku Besi.Pastu pd 10.10.10 nie siap ada siaran langsung majlis psandingan tu..bg sape2 yg xde tv plk..korg leh tgk online kat sini, website nie diwujudkan khas utk wedding of the year bg tahun ini...

TEMA PERSANDINGAN : PAHLAWAN MELAYU DI ISTANA KAYANGAN



p/s : tahun lps tarikh 09.09.09 jadi rebutan..tahun nie 10.10.10 plk...thn depan tarikh 11.11.11 plk lagi cun tu sbb sume 1...& tarikh tu jatuh pada hari Jumaat penghulu segala hari ( siap check tu hehe :) )

0 kesan degil: