.

Friday, October 15, 2010

Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway!

Aku dah lama jugak la x masuk contest kat blog nie...so tgh2 x sihat nie nampak la pulak 1 contest nie mcm best jer...ehh memang best pown sebab aku nie memang seorang yang giler beg..tiap2 bulan nak beli beg je..lagi2 masa dok melaka dulu..asyik g Jonker Walk je kejenyer beli beg..hehe..so Saya Nak Beg Itu..konfem best kalau dapat 1 kan...


p/s : kalau korang pun nak join gak..klik kat banner contest nie ok...

0 kesan degil: