.

Friday, November 05, 2010

1st Happy Anniversary "SWEET LIZAHANUM"

Yeah nak masuk contest nie pulak nasib baik masih sempat lagi..tarikh tutupnyer hari nie 5 November 2010...ok ape yang aku nk citerkan pasal GA nie adalah ia dianjurkan oleh LIZAHANUM...dah nama GA pun 1st Happy Anniversary "SWEET LIZAHANUM" msti la nama dia LIZAHANUM kan..hehe.Blog yang cantik..sbb ape sbb aku suke kale pink tu damai jer..tenang mata memandang...masih belum bkesempatan utk mbaca entry2 yang ada..kalau ada masa korang g la tgk blog LIZAHANUM nie ya...ok utk kontes macam biasa klik je kat banner di bawah ini jika anda nk mjoinkan diri...ok adios...


0 kesan degil: