.

Wednesday, November 10, 2010

CHOCOLATE GIVEAWAY


Okay masuk contest CHOCOLATE GIVEAWAY nie pulak...hadiah nie berdasarkan entry yang terbaik...tapi aku bukan la reti tulis entry yang terbaik pun..yang aku tau aku nie memang hantu chocolate..tp warna chocolate aku x suke la pulak..ha citer pasal coklat nie..kalau dapat makan coklat free lagi best...kalau ada sesapa gi langkawi bagitau la kat aku ye..aku nak kirim coklat 1 lori..lepas tu pulak..aku dari dulu teringin nak buat coklat sendiri..tapi x reti la pulak..aku tengok dnialicious.blogspot nie coklat dia cantik2 la sukenyer aku..kalau dah cantik camnie mau x makan sebab sayang nak makan heh2...& harap2 nanti masa tunang & kawen dapat hantaran coklat camnie..tentu sangat best...

p/s : aku x kisah pun ape2 yang penting coklat..kek coklat, coklat bar, coklat putih..klu coklat yg leh di makan tu konfem aku suke punya... :)

0 kesan degil: