.

Wednesday, November 24, 2010

Duniaku Gelap Gelita 10 minit

10 minit pun nak kecoh..bukan ape tetiba blackout, teringat pulak aku pada satu ketika yang dulu..hampir seluruh Malaysia blackout..aku pun google2 la jumpa article nie...Major blackout in Malaysia...kat article nie bgtau yang kejadian tu berlaku pada 13 Jan 2005 selama lebih kurang 3 jam...

Pastu time blackout tu msg2 dgn seseorg dia ckp..sian org kat spital..kat ICU..n aku pun kembali terfikir...camne ye klu org sakit yg mmg sepenuhnya gn alat bantuan pernafasan tu..mende tu bfungsi bukan guna eletrik ke?? ntahler...aku x dpt fikir..byk sgt mende yang aku nk fikir...

0 kesan degil: