.

Friday, November 05, 2010

LUCKY DRAW ANAK AYAH

Yeah dah giler plk masuk contest..tgh time bz2 nie pun masih myempatkan diri taip entry nie..jgn keje x siap udahler ye Ces't La Vie

ok kali nie aku nk masuk contest LUCKY DRAW ANAK AYAH seperti banner di bawah ini...kalau nak join gak klik la banner tu ye...


Sesungguhnya aku pun anak ayah...tp yang paling penting aku anak ayah & mak hehe :)

2 kesan degil:

Adyshariz said...

salam
penyertaan diterima dan LULUS, smoga ada rezeki dlm lucky draw ni, terima kasih kerana menyertainya..

C'est La Vie said...

@Adyshariz yezza dah mng lucky draw nie.Alhamdulillah...