.

Tuesday, November 16, 2010

Thank's NUFFNANG..

Memang bertanggungjawab & efficient la nuffnang nie..satu hari je dorg process permintaan aku untuk tukar nama kat profile nuffnang tu...Thx ekk... :)


2 kesan degil:

shahrul said...

cmne nak buat?kasi ajarin lo...

:p

Ces't La Vie said...

@shahrul ok camnie..

1. Log in nuffnang account
2. Click change profile
3. Click edit...

ada info2 tertentu yang kita x leh nak edit sendiri so kena contact helpdesk. hari tu saya tukar nama untuk letak BINTI nama sebelumnya xde BINTI...

jadi click kat helpdesk untuk create new ticket..pastu pilih la department yang kita nak send pertanyaan kita tu...then tunggu je email...nanti naffnang akan inform kita melalui email yang kita guna...that's all