.

Monday, November 08, 2010

WOW!!!!! Part II

WOWO!!!! ehh silap WOW!!! lagi...Alhamdulillah menang lagi kontes kat blog utk kali yang ke2....TAHNIAH untuk diri sdiri..x percaya ke aku menang? kalau x percaya tgk gamabar kat bawah nie..aku x edit ape2 pun...yang aku dah kotakkan atau petakkan ngan kale merah tu blog aku...link entry kontes ini yg aku wat TEKA TEKI DIK RIZKI

p/s : err bila la nak dapat hadiah yg beso2 plk umah ke kete ke kan...Astaghfirullah, ish2 bsyukurlah dgn ape yg ada & dimiliki ye...(Allah suke hamba-Nya yg bsyukur...so tolong ingatkan aku bila aku tlupa supaya aku ingat ape yg aku lupa & tak lupa mende yg patut aku ingat...ok)

6 kesan degil:

iMeMDy said...

bersyukurlah dgn baju2 yg ada..

sall said...

ish3....nak hadiah yg besaw2 ye....
Kalau ada rezeki dan usaha lebih, pasti dpt semua yg kita impikan. Dan bersyukur apa yang ada k.
Congrat menang GA.

Ces't La Vie said...

@iMeMDy baju mn kena ada byk2

Ces't La Vie said...

@sall hehe..nk mng hadiah yg besau2 modal pun kn la besau ye x...bila dah hadiah besau, org yg msk pun ramai so peluang nk mng tu tipis ler...ape2 pun sume rezeki dr Allah..

Alhamdullillah :)

nur said...

tahniah.. sama2 menang jugak
ALL IN ONE

Ces't La Vie said...

@nur wah tahniah2