.

Sunday, December 12, 2010

awekinside 1st Giveaway

JOM JOIN CONTEST DI BAWAH INI.....


Syarat² p'yertaan :

  1. jadi follower awekinside
  2. copy paste banner letak kat sidebar -klu korang nak join jugak klik kat banner tu ya-
  3. buat entry tajuknyer ialah "awekinside 1st Giveaway" pastu citer sket kenapa nak join contest nie... aku tertarik nak join sebabnyer contest nie pompuan jer leh masuk pastu dianyer banner sangat comel..tu yang menarik2 hati aku untuk join contest nie...
  4. tinggalkan komen kat entry penganjur untuk inform kita join contest.
  5. tag 2 orang member untuk dorang join GA nie jugak.
    aku tag 2 org nie :
  6. tarikh tutup contest nie ialah pada 31 Disember 2010 ye kawan².
ha tu jelah meh join ramai2..kalau korang x join pun xpe..cerah sket peluang nak menang koz x banyak saingan :p

4 kesan degil:

awexinside said...

dear, act nie giveaway..
bkn contest..
thanx yer join GA nie..

Ces't La Vie said...

@awexinside yes i know bkn contest tp entry sy dlm label contest tu yg tsasul sebut contest...

GadisKecil said...

tengs Ces't LA Vie sbb tag sy GA nie..ada sesuatu dalam diri awek ini :)tugasan akn d laksane an !

Ces't La Vie said...

@GadisKecil sm2, hehe :)