.

Thursday, January 27, 2011

apa aku nk citer?

terlalu banyak mende yang ingin aku ceritakan smpai aku sdiri x bkesempatan untuk menaipkan segalanya di sini...ri nie aku nak citer pasal dua perkara ini.

1. Lelaki
2. Merokok

Okay kenapa dengan lelaki..aku pun x faham kenapa ramai lelaki yg x faham bahasa..terutamanya bila naik tren KTM la ye kawan2...dah terang2 lagui bersuluh coach(betul ke ejanya camnie?) tu utk utk pompuan kenapa ada jugak lelaki yg masuk kat bhgian tu? x sekolah agaknya x reti nak membaca.

yang kedua pasal merokok...bila aku naik bas beso lagi larangan JANGAN MEROKOK..tapi redevar(driver) ngn konduktor bas tu selamba je merokok..so cmne la penumpang nk ikut rules klu org dlm dah wat cmtu...sgt la lawak,...muahahaha...

0 kesan degil: