.

Monday, January 10, 2011

Netbook 1 Malaysia


Budak..budak..budak..budak..lawak2 je korang nie kan...aku ada guna netbook sepupu aku yg dia dpt dr SKMM National Broadband Initiatiave (NBI) 1million netbook initiative macam2 ada dlm komputer dia tu..aku rasa ko mmg patut amik lesen komputer hehe...apada dia ckp kat aku nak amik lesen komputer yang aku tau lesen kete/moto ada la x pernah plk dengar ada lesen komputer...ada ke???lesen perisian komputer ada...
& sebenanrnya adik aku pun slh seorang penerima netbook tu tapi yang jadi masalahnye kenapa sampai sekarang x dpt pun netbook tu sape leh jawab?? jawab la kenapa? dah ada nama dalam senarai yang layak dapat tetiba dalam list yang sama tu ada yang dapat ada yang x dapat....adakah di situ ada unsur2 diskriminasi atau pun selainnya?? sila jawab aduan rakyat nie....


*entry ini tlh ditaip dgn mggunakan netbook 1 malaysia

0 kesan degil: