.

Wednesday, January 12, 2011

Report LI

Tadi masa aku kemas2 barang antik dalam almari terjumpa plk report LI aku ms study kat POLY dulu..tebal giler report aku nie..sumenyer ada 240m/s kalau jatuh kat perut mau terus kempis x boncit2 dah muahaha...x caya korang tgk gambar kat bawah nie..oh ya 240m/s tu tidak termasuk lampiran tau...



2 kesan degil:

Hamba Allah said...

240 m/s ???
asal tebal gila?? mak aiiii

nota : bole x hapuskan word verification kat comment ni, pyah la nk comment :)

Ces't La Vie said...

@Hamba Allah ekk ada word verification ye hehe..ok2 nnti sy hapuskan..sori ye krn myusahkan anda :)

tu la mmg tebal gila dah mcm eksiklopedia (betul ke ejaannyer nie?)