.

Tuesday, January 11, 2011

Thank'ssssssssss NUFFNANG

Alhamdulillah rezeki pada 11111 yeay...tapi x tau la bila surat dari nuffnang nie sampai..korang tgk la sampul kat bawah nie...basah tu sampulnye kena hujan...mgkin smlm smpai..tapi tgk dari segi struktur sampul kat bawah nie mengkin surat nie sampai mggu lps...ape2 pun nasib baik la cek & kupon & baucer TESCO aku tu leh dikatakan masih dalam keadaan baik, pendek kata masih boleh digunakan lagi la..


sampul surat yang kemek & basah




cek yang diterima oleh aku bukan ko...

orang kata kalau kita claim utk 1st time nnti BE kita kat NUFFNANG akan cepat naik..aku rasa ada logiknya jugak..sebab lps aku click je utk claim...BE aku dalam ms seminggu je dah cecah RM10.00 aku tau la BE aku x sebanyak korang ape2 pun rezeki jgn ditolak hehe...

* p/s : cek nie aku soh adik aku g masukkan dlm akaun MAYBANK aku...1st time claim nie hehe...


0 kesan degil: