.

Friday, April 22, 2011

WoW hebatnyer...


Korang kenal Kurt Wenner? Yang pasti Kurt Wenner mmg x kenal korang muahaha...pada sape yang menjadi pencinta seni lukisan mesti kenal..atau pun sape2 yang beli sot kaba Harian Metro pada 17 April ri tu mesti ada terbaca pasal kehebatan lukisan2 dia nie kan...seyes aku cakap..aku sangat kagum..aku memang suke lukisan malangnya AKU TIDAK PANDAI MELUKIS...huhu sian kan kat aku..sape bermurah hati..tolonglah lukiskan muke aku FOC..ok.

gambar Kurt Wenner kat atas tu, aku bagitau je..mana la tau korang tak perasan pulak kan..encem jugak dia nie kn...

nk tengok hasil2 lukisan dia leh gi website dia di sini http://www.kurtwenner.com/ tak pun terus gi link nie http://www.kurtwenner.com/gallery/NewWork_gallery/index.htm

kat bawah nie salah 3 (sebab ada 3 gambar kalau salah 1 ada 1 je :p) gambar yang dia lukis, s0 what say you?


0 kesan degil: