.

Thursday, May 05, 2011

Ost Cun

Aku baru jer tengok citer Cun..tapi entry kali nie aku bukan nak ulas pasal cerita tu..sebab dah banyak dah blog yang dah tulis macam2 pasal citer tu kan..cume aku nak highlight di sini mengenai lagu tema dia..best sangat pada aku..ada x dalam bentuk mp3? kalau ada nak download..

Ratu Di HAtiku




aku ingin jadikan kamu

ratu dalam seluruh hidupku

andainya engkau tahu

segala semua kasihku

hanya untukmu

aku rela tinggalkan saja

jika ternyata kau untukku

tolong cuba percaya

cintaku ini

untukmu selamanya

* cume sket jelah aku nak ulas pasal pelakon dalam citer nie..kenapa yang Tom tu seksi sangat, asyik2 pakai suar pendek tau la nak tunjuk konon2 tomboy..tapi Luna si artis tu pun leh pakai kain batik..sekurang2nya pakai la suar paras lutut..nie nampak peha tu..ish2...tapi rasanyer lebih dari peha nampak jugak kut...

0 kesan degil: