.

Friday, May 20, 2011

Kongsi - 8 Juta!!!

nie meh aku nak berKONGSI..bukan nak berKONGSI wit 8 JUTA tapi dengar2 citer hari ke 8 tayangan filem KONGSI nie dah mencecah 8 JUTA...s0 maknanyer sehari 1 JUTA la yer...err best sgt ke citer nie? tapi sungguh dengan sepenuh hati & perasaan, aku takde langsung teringin nak tengok citer nie kat pawagam..sorry ler sebab aku x dapat menyumbangkan RM12 nak cukupkan jumlah 10 JUTA yang ditargetkan tu ye...h0h0...



* aku rasa faktor utama kutipan terlalu memberansangkan tu adalah disebabkan oleh Shaheizy Sam kan dia baru menang Anugerah Bintang Paling Popular 2010.

2 kesan degil:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow..seyesly?? kate cite nie tak sedap? hurm..

C'est La Vie said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid tu la ttnya2 jugak kat mn kekuatan citer nie..sbb ramai blogger kata jln citer dia berterabur..

sape2 yg dah tgk tu leh la tolong citer best ke idak hehe...