.

Tuesday, July 26, 2011

Rise of the Planet of the Apes

Time nak gi opis aku terpandang banner yang besar pasal

Rise of the Planet of the Apes

yang akan ditayangkan pada 4 August 2011 nie...ape2 pun meh tengok trailer dia dulu kat bawah nie...err difahamkan ini sambungan untuk Planet Of The Apes (err x faham aku bahasa indonesia nie,sape leh tologn translate) ekk...adoi kalau gitu kena la aku tengok dulu filem sebelumnya..kang x fhm pulak ye dak..hoho...



* err kat dalam gambar tu x tau lah pulak aku negara mana yang 11 August ari Khamis mungkin dia cakap 2011 August kot... :p

0 kesan degil: