.

Friday, August 05, 2011

Cinta Pandang Ke-2 - Laila Kamilia

Kau Hilang Saat Kutiba... Kau Datang Bila Kukecewa...

Susah betul aku mencari Cinta Pandang Ke-2, ri Jumaat tu aku tengok ada banyak..ri Isnin aku pegi 1 pun xde ish2...pastu cari kat Giant pun xde jugak...pastu smlm g Jusco Cheras baru jumpa..ehh bukan smlm tp 3 August 2011..

Sinopsis

Dahlah gemuk macam gajah, garang pulak macam singa! Patut tak payah pergi sekolah, duduk saja dalam hutan.

ZAIRUL HASMAT memang meluat dengan ANNUR AZLEEN walaupun mereka berdua sekelas, tetapi tidak pernah sebulu. Ada saja sikap Ainnur yang menjengkelkan hatinya.
Di sekolah, Zairul 'prince charming' dan menjadi kegilaan sedangkan Ainnur 'Si Ugly Betty'. Beza mereka macam langit dengan bumi! Disebabkan badan saiz XXL, Ainnur hanya mampu memuja Zairul dalam diam.
* best gak la novel nie...


2 kesan degil:

laila kamilia said...

terima kasih dik kerana sudi baca dan bagi review.

C'est La Vie said...

@Laila Kamilia - :) thx jgk sbb sudi bc review sy yg pendek lg simple ni...

#x sgka penulis novel ni sudi bc & comment entry sy hehe :D