.

Sunday, August 07, 2011

Segmen Wanie: Doodle Raya Free

Aku memang x minat dodol...bagi free pun InsyaAllah aku x nak..walaupun aku memang suke mende free, tapi tak semua mende free aku suke..ish ape2 je lah...

Tapi bila masuk blog Firdani Love Story nie rasa teruja la pulak aku sebab Wanie nak bagi mende free yang pasti bukan dodol ya..tapi doodle..nama hampir sama, tapi sangat2 berbeza ok...

DOODLE RAYA FREE


ohh aku sangat suke d00dle nie..nak soh orang buatkan konfem la kena bayar ye tak..nie Wanie nak watkan free pulak tu..siap leh lompat2 la aku kalau gini gayanyer..free tu oii....

ok kalau bertuah Wanie leh wat d00dle lelaki ngan pompuan sekali..lagi leh terus lompat sampai ke angkasa :p haha...ape2 pun kalau dapat wat d00dle untuk diri sendiri pun dah best dah tu...ye tak..

antara syarat2 untuk menyertai Segmen Wanie ini yang perlu dipenuhi ialah :

  1. Kena buat entry bertajuk Segmen Wanie: Doodle Raya Free - ok dah wat dah -

  2. Letak banner d00dle yang kiut tu dalam entry...pastu linkkan..ok korang leh klik banner tu kalau nak join jugak..tapi pastikan aku yang bertuah ye :p - xdelah gurau je, rezeki hak milik setiap insan..so sape2 bertuah tu rezeki korang la ye -

  3. okay untuk warna d00dle yang aku nak pulak...aku nak baju kale mashmell0w (betul ke ejaan aku nie)..iaitu kale baby pink & baby blue. Nama aku nak letak kat d00dle tu...adhila ( b0leh la tu kan, xde la panjang sangat pun :) )

  4. err aksesori kat tangan kena ada tema raya..kalau gitu aku nak kat tangan d00dle tu pegang bunga raya..haha...okla tu, raya jugak ape :) kale hijau untuk daun bunga kale pink la jugak :p

  5. (Untuk d00dle aku nie kalau leh aku nak tudung macam contoh doodle yang kale purple tu..sebabnya aku x bp gemar pakai selendang...haha :p, pastu baju pulak baju kurung..x kisah la ape2 pun janji pakai kain la..nampak sopan kan :))

  6. Ok nanti aku tinggalkan link aku kat link entry Segmen Wanie: Doodle Raya Free


Tarikh Tutup SEGMEN
7 Ogos 2011
11.59 malam

untuk melihat lrbih banyak d00dle dari Wanie klik la sini D00dle by Wanie

sangat2 chomey kan d00dle nie sume


* harap2 ada rezeki raya :), lama dah x masuk contest2 kat bl0g nie...

2 kesan degil:

Wanie said...

thanks awk sudi join..tgh malam kang wanie akan update pasal segmen..kalau tak tido lagi datang ye..:)

C'est La Vie said...

@Wanie sama2 :)...ok nnti sy g jeng0k bl0g awak..