.

Tuesday, September 13, 2011

The Cave Of The Golden Rose

Korang pernah tengok citer nie x? Dulu masa aku kecik2 aku suke tengok citer nie walaupun citer nie ditayangkan lewat malam..kalau x silap aku dalam pukul 11mlm camtu..kat tv2..kadang2 esok sekolah pun aku sanggup dok depan tv..semata2 nak tengok Fantaghiro, Romualdo and Tarabas...pastu esok gi sekolah sembang2 ngan kawan2..siap berangan2 nak jadi Fanthagiro & ada putera raja yang kawen ngn kita sehensem macam Romualdo x pun Tarabas..tp Tarabas nie jahat sket..(aku pun dah x ingat sgt jalan citer nie) yang aku tau Fantaghiro nie ada batu & angsa yg leh bkata2...wah bestnye...



Sekarang nie TV9 ada siarkan semula citer nie kalau x silap kul 10mlm..hari Ahad..so leh la mgulang kembali pegembaraan fantasi yang penuh dengan pelbagai aksi yang mdebarkan dan kelakar hehe...jom2 tengok...

Ohh jap nie Putera raja yang kawen ngan Fantaghiro Prince Romualdo...err ye ke anak raja??? arggghhh dah lupa...ape2 pun aku jatuh chenta ngn Romualdo okay...




Nie pulak Prince Of Darkness...kejap2 dia guna gelaran Nekrad lg sekali kalau x silap aku la...Nama dia Tarabas dalam citer The Cave Of The Golden Rose nie...encem x? dia suke sumpah2 bukan sesumpah okay..dia suke sumpah orang kalau x silap aku sekali lagi..dia sumpah budak2 jadi lobak ke...jadi petai ke..ekk xde ye jadi petai haha...:p

Okay bagi sesapa yang ketinggalan menonton kat TV dan nak download citer nie leh la klik nama Team Aryzs nie..lain2 citer pun korang leh jugak cari kat sini...


Ok tu jer..jom kita mengembara bersama Fantaghiro...chaloo....

0 kesan degil: