.

Monday, September 12, 2011

Gila K-Pop

Ntah hape2 ntah sekarang nie aku tengok..ramai orang yang gila K-Pop..pada aku ok lagi la klu group tu memang orang korea..ini tak..orang Malaysia pun ada jugak yang blagak n tubuhkan kumpulan K-Pop dah macam cendawan tumbuh selepas hujan..aku x minat kump dari Malaysia yang mperjuangkan music ala2 K-Pop nie..lagi2 la klu dressing dorang dah mcm org Korea...ceh xde identiti sendiri ke???...Pelik betul aku.Tak ketinggalan jugak rakyat dari negara Indonesia turut tjebak dengan aliran K-Pop & style ala2 Korean Band..tak percaya korang tengok video kat bawah nie...



Smash - I Heart You

* Sumpah aku geli tengok vide0 ini...(video group dr Msia lg la xde keinginan pun aku nak tgk)


0 kesan degil: