.

Wednesday, September 21, 2011

Solehah - TV Hijrah


SOLEHAH akan bersiaran secara langsung selama 13 episod mulai 23hb September 2011 di Dewan Muktamar , Kompleks Pusat Islam Kuala Lumpur.

Aku pun x tau sama ada relevant ke x program nie..dah wanita tu solehah aku rs xde nyer dorg nak masuk program2 yang mglemerkan diri camnie...aurat tu...lg la nk meng'expose'kan diri camnie..

Tapi sape gurl yang bergambar bsama Irma Hasmie (gambar kat bawah nie)..sangat comel la muka dia..ada iras2 Sofea Jane pulak aku tengok...

*update 22 September 2011 : aku dah tau dah sape nama dia..nm dia Iman berumur 33 tahun kalau x silap..kalau nak tau dgn lebih detail sila beli majalah Nur spt gambar di atas.




0 kesan degil: