.

Friday, October 14, 2011

Ad0i sakitnyer kepala...

Tak tau lah ape nasib aku...kalau time rehat..memang giler rehat serehat2nyalah..siap aku leh maintenance FB berpuluh2 kali dalam 1 ri..smpai dah naik b0san x tau nak maintenance ape lagi dah...tapi kalau ada keje..adoiyai..memang rasa nak meletup kepala otak aku nie...

mana x nyer..18-19hb nie kemungkinan aku ada training..dah la kena bagi training mende yang aku x familiar sangat camne tu..mn x pecah kepala aku nie study bagai nak rak..pastu tetiba aku dapat email pulak dari Puan Boss soh aku siapkan website company..sebab website yang ada dah corrupted..ad0i kenapa la x backup siap2...oh silap2 dorg kata dah backup..tp yang backup punya tu dah out-dated..camtu pulak..adoi lagi sekali...

mende tu sume nak dalam minggu depan nie pulak tu..haishh aku dah bagi tau awal2 dah kat Puan Boss yang minggu depan nie start dr 17hb-23hb aku memang teramat2 bz...21-23hb nie aku konvo pulak..lagi la...memang aku x tau nak buat ape sekarang..tu belum lagi campur pkara2 lain yang perlu jugak pemerhatian dan pemikiran aku dalam kurang dari 2 bulan...rasa nak pecah kepala fikir mana 1 yang perlu aku buat dulu..last2 sekarang nie sume mende pun aku x buat lagi..masih mencari ketenangan diri...huhu....

0 kesan degil: