.

Sunday, December 30, 2012

Tiada alasan lagi

Ok nampaknya lepas nie mmg xde alasan la x update blog kan, klu xde laptop leh update melalui note, kalau xde note leh update mcm yg skrg nie...ya melalui phone haha...

Tu jelah adios. Ops oklah2 aku citer la sket, smlm dinner Pak Ngah belanja...makan kat Arabian House Restaurant (kalau x silap la tu namanya)...makan byk giler, smpai sakit perut nie...kat atas tu aku tepek la seketul dua gambar...

Dah ngantuk zara pun dh tido.

p/s : 30.12.12 Zara dh 3 bulan :)


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Saturday, December 29, 2012

Zara tidooo...



Zzzzzzzzzz tido letih bjln2


Sent from Samsung Galaxy Note 10.1

Mama ♡ Zara

 
http://instagr.am/p/T0CjRJtgWi/

Salam semua..nie my picture with my little princess..cute kn hehe :)

Sent from Samsung tablet

Wednesday, December 12, 2012

Kerana 121212

Kerana tarikh cantik nie sanggup para2 ibu wat pbedahan melahirkan anak, ish...ish...ish... Aku yg bsalin normal nie pun rs x tertanggung sakit melahirkan, agaknya cmne la sakit bsalin melalui pembedahan tu ye...nak sembuh lg makan masa.

Sape yg mulakan jadikan tarikh cantik nie sesuatu yg ditunggu2 ya? Yg aku ingat dulu Erra Fazira kawen ngn Yusri tarikh 03.03.03 hantaran 33333.33 pukul 3.33ptg ye ke? Sorry ler klu tsilap. (Memandai2 je aku nie kan)

Bercerita pasal tarikh cantik bermakna dah abisla tarikh cantik..tunggulah 100 tahun lg,err ms tu mungkin ramai antara kita yg dh xde lg kat dunia nie. Mn ada tarikh 13.13.13 kan... Nak tarikh cantik sket leh la tunggu tarikh 1.3.13 x pun 31.1.13.oklah adiossss...


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

121212

Cantik betul date ri ni kan...so Happy Birthday Encik Suami (eyewww geli la pggl encik suami)...Happy Birthday Mr Husband :)

Nak wat kek insan yg diraikan xde kat sini...postpone la ye

#nak mam kek

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Saturday, December 08, 2012

Kawen

Lama giler x update blog nie, semakin mls rasanya nak update huhu...bukan xde citer yg nak diceritakan tapi kemalasan nak menaip nie melampau2 pulak..

Xpe2 aku akan cuba utk sentiasa menaip entry2 terbaru utk anda semua (mcm la ramai sgt nk bc blog aku, ntah2 aku sorg je yg bc haha)

Kat atas nie gambar kawen pak cik aku belah pompuan kat Shah Alam ri tu 02.12.12... Ahad nie kenduri belah lelaki plk. Aku still kat sini, sok ada majlis naik buai anak makcik aku merangkap sepupu aku...mak cik aku ajak zara join sekali..hehe xmo la aku menda tu adat je kan...oklah nak smbung tido zzzzzzz


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Tuesday, November 20, 2012

Uish Lamanyer

Dah berbulan2 x check email, beratus2 email spam ada...& bpuluh2 kat inbox...

Blog pun dah lama aku x update...bz sejak ada si kecik yg comel bernama Nur Zara Imtinan...

Xpe nanti aku akan update blog, masuk contest nak dptkan hadiah hehe...oklah cau cin cau...


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Friday, November 16, 2012

Testing

Testing type entry from galaxy note 10.1...adoi mengantuknyer nk sleeping lak rasanya huhu...

Tuesday, November 06, 2012

Beli Baju Online


Baju Kurung Moden Queen - Hijau 
Before : RM 158 Now : RM80 Only !! 
Chiffon, full lining. Kain duyung. 
Berminat SMS : 012-5005859



Okay 23.12.2012 ri tu aku beli baju kurung online..nie kira 1st time la aku beli online..Parcel sampai betul2 sehari sebelum Hari Raya Aidiladha..aku cadang nak pakai masa raya tu la..tp memandangkan aku x berapa sihat..so x pakai pun lagi baju tu..pakai untuk gi kendurilah.. 

oh ya skrg nie tgh ada promosi penghabisan stok..dia jual RM90..sape nak beli leh la klik link kat ats tu ya...

p/s :ri tu kompius antara nak beli kale hijau atau biru..lps beli aku bkenan jugak kat kale pink..tp x kan nak beli byk2 kot...jgn tamak ok..haha...

Friday, November 02, 2012

Kisah Rumah Sewa III

Lokasi : Pangsapuri Mawar (err ye ke Mawar), Ayer Keroh, Melaka.

Time aku study kat UTeM, aku sewa umah kat sini, aku dapat umah nie dari member aku Erni. Nanti aku sambung lik citer kat entry nie ok.


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Kisah Rumah Sewa II

Lokasi : Dato' Keramat ke Datuk Keramat, KL

Masa nie aku keje kat Golden Hope Plantation Berhad, sebab masa aku study kat PUO dorg bagi biasiswa kat aku, so aku terikat untuk bekerja dengan dorang selama 1 tahun 6 bulan.

Kat umah nie ada 4 orang iaitu aku,Kak Zah, Kak Mala & Kak Niza. Kak Mala keje kat Telekom, Kak Zah & Kak Niza aku x ingat pulak.

Aku gi keje naik train, pagi2 kul 6 dah kena kuar umah, mana x nyer train penuh gila, train sampai je berebut2 orang masuk tanpa menghiraukan keselamatan diri. Aku hanya akan masuk jika betul2 ada ruang. Tggu train bukan main awal padahal opis aku dekat je, sekangkang kera kot, yelah aku turun kat Ampang Park.Dato' Keramat - Jelatek - Damai - Ampang Park (agaknya kut dah lama x naik lupa). Pernah jadi train stuck, ntah bapa lama dok dalam train yang macam tin sardin dengan bau yang macam2 mana x nyer dah waktu balik keje kot.

Ada 1 kes lagi time train rosak, kena la naik bas...aku nie jenis x tahan naik kenderaan yang benti2 sebab jammed, mau keluar semua isi perut. Tapi nak x nak kena la naik jugak kan...x kan nak g opis jalan kaki kut.

Dan 1 kes lagi masalah lalu lintas, pagi2 nak gi kerja adoiyai jalan raya penuh dengan kenderaan...jammed giler, nak melintas pun susah. Pernah aku hampir ekciden (cmne nak eja nie), masa tu ada sorg gurl nie kat bus stand menjerit aku trus tgamam & bhenti time2 tu jugak, di tengah2 jalan raya. Masa tu gak depan2 aku lalu motor yg besar giler dengan lajunya...dia bawak apa ntah kat blkg moto tu tkena sikit kat aku, ada la macam calar skit kat tgn aku..pastu gurl tu mcm ckp fuhh (lega).

Then aku jalan ke bus stand, mengigil rasanya badan aku, aku dengar suara2 cakap nasib x jadi apa2...1 ri tu kat opis aku x tenang, rasa macam tcabut jantung...kira mcm nyawa dihujung tanduk. Alhamdulillah, Allah masih panjangkan usia aku.

Citer pasal rumah pulak, selalu sangat bilik air punya besi tingkap tu jatuh...time aku sorang2 lagi la aku takut...kadang2 aku balik aku gi tengok dulu kat belakang laluan bilik air tu ada apa2 yg mencurigakan x. 1 ri tu aku sorg kat umah tetiba dengar bunyi dari tingkap bilik air tu, aku takut la, tapi berani2 kan diri gi ketuk pintu bilik air, trus dengar macam orang berlari. Then upanya kata anak tuan umah kot mat gian yang buat, Motif??? Nak m'gintai ke? Nak curi brg? Atau nak curi besi? Tuan rumah x amik apa2 tindakan pun huh tensen betol.

Kawan rumah...antara ramai2 yg okay sket kak mala mungkin sebab dia lebih berusia dari yang lain. Kak zah leh sound aku klu nak makan kena bayar dulu, sebab kitorang kat sini sume bayar dulu baru makan. (Aku makan pun sebab kak mala ajak ke kak mala ajak2 ayam? Huhu) lagipun aku bukan selalu makan kat umah, hujung bulan aku bayar apa yang aku makan. Kak niza pulak, 1 bilik dengan aku tapi macam aku dok sorang2 je kat bilik tu, ehh silap macam dia dok sorg je kat bilik tu... Paling aku tensen apa2 yang dia x puas hati dia x nak cakap kat aku, dia gi cakap kat member dia yang b2 tu...cubalah hal bilik jgn bwk keluar..hmm. Ada 1 ri tu dia mrh sgt kot, dia tutup pintu men hempas je. Then dia ckp "x reti tutup pintu agaknya"...ok fine aku salah :(

Setahun je aku dok situ, sebab aku mintak benti dari teruskan keje untuk sambung study di UTeM.
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Kisah Rumah Sewa I

Salam sume. Tetiba aku nak bercerita pasal rumah sewa la pulak so aku akan wujudkan 1 label iaitu RUMAH SEWA. Sume berkaitan rumah yang pernah aku sewa.

Untuk entry kali nie Kisah Rumah Sewa I, ialah rumah pertama yang aku sewa bersama rakan2 semasa study di PUO iaitu di Taman Cempaka, Ipoh Mali :)

Masa sem 2 ke tahun 2 aku pun x ingat dah, kitorang kena dok luar...so bermula la misi aku & sorang member aku nie bernama Safinas kami pggl dia Acu (sbb dia anak bongsu) mencari rumah sewa. Then jumpalah 1 umah nie, setelah berpuas hati kami pun decide nak dok situ...masa tu cume aku, acu & Maza (kitorang b3 memang rapat sebab kitorang ada kenderaan yang sama untuk gi ke kelas iaitu KAKI muahaha), ntah cmne mungkin acu yg offer kawan lain untuk join kitorg so akhirnya rumah tersebut penghuninya sebanyak 9 orang iaitu aku, Acu, Maza, Erni, Wani, Dode,Mel(memula 7 org kut last sem baru 9 org) 2 orang lagi Aisyah & Wanie...ntah aku pun x ingat.

Aku ingat lagi acu bawak tikar getah dia kat bahu, hehe klakar la...masa tu kami ulang alik dari hostel ke umah sewa angkat barang...maklumlah xde kenderaan nak bawak. Last baru naik taxi sekali lagi kalau x silap la hahaha...

Gi kelas jalan kaki jauh tau memang kena gi awal lagi2 kalau kelas kat ICT menapak la sampai ke hujung dunia...ehh x ke hujung kampus...klu tghri balik kami akan beli makanan kat pak cik bumbung hahaha...sebab pakcik tu jual lauk pauk & nasi kat depan umah dia bawah bumbung...redup sket...kat depan masjid pun ada jual gak...tapi kami lebih suka beli kat pakcik tu...lauk kegemaran aku kentang goreng, fuh tbayang2 lagi sampai skrg...agak2 kalau aku dok ipoh lagi nak gi beli la...err pakcik tu jual lagi ke? Dah bertahun kut tinggalkan zaman poli

Sewa umah? Adoi x ingat jgk lah yg pasti murah jelah sebab kawasan student kan...Ada gak. dengar umah lain area2 Taman Cempaka tu kena kacau dek Ha Nun Ta Wau...syukurlah sampai aku abis study n x dok situ dh xde kejadian yang x diingini berlaku, lagi 1 kes curi, takut gak kalau hilang2 barang nie...

Huhu...bercerita pasal hilang barang ye aku ada hilang sesuatu...iaitu gelang emas yang aku beli guna duit gaji aku sedey tau...aku cari merata2 gelang tu dgn acu & maza tapi x jugak jumpa :( Gelang tu cantik sebab buah dia kecik2 je, aku tengok kat kedai2 emas sekarang nie xde dah jual yg camtu, sume besar gedabak macam mak datin huh x minat aku (wat ms skrg la, klu dh jadi datin nanti minat kut hahaha)

Member rumah aku ramai yang dah kawen, yang dah ada anak pun ada termasuk aku la... & sorang lagi member umah aku iaitu Erni bakal berkahwin pada 17 November 2012 nie (insyaAllah klu dapat gi aku gi lah memenuhi jemputan,wajib ooo dtg klu orang dah jemput).

Ha itulah Kisah Rumah Sewa I

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Thursday, October 25, 2012

Yeay hadiah dh sampai


Alhamdulillah hadiah dh smpai x sgka betul punyalah best hadiah tu, walaupun mini jer kan. Nie yg btambah smgt nak join contest2 yg ada kat dlm blog nie...

Tq pd pganjur contest.

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Saturday, October 20, 2012

20102012

Ada apa dgn tarikh 20102012???
Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Friday, October 19, 2012

Sisa Cinta Kita





Ok sbnrnya sblm aku bc novel 7 Hari Mencintaiku tu aku baca novel nie dulu... Memula aku ingatkan novel 7HM tu dgn novel nie penulis yg sm...sbb jln citer lebih kurang sama psl isteri x hormat suami, ish2... Apa daa...


Kalau novel 7HM si Mia nie mmg dr mula lgsg x suka Khuzairi dlm novel SCK plk si Qisya nie bcinta dgn Aqif...cume disbbkn 1 tragedi Qisya trs buang Aqif dr hidup dia...& sgt2 bencikan Aqif...smpai dendam giler la...

Ok2 aku bukan nk bcerita psl jalan cerita novel nie, tp bg ulasan kan...sm gak dengan novel nie part kekurangan ajar si Qisya tu smpai wat aku menangis, smpai hati si Qisya wat suami dia cmtu :(

Bintang aku nak bagi sama jugak la mcm novel 7HM 3.5 bintang...agak2 ada ke novel yang aku leh bg 5 bintang???hehe :p


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

7 Hari Mencintaiku





Nie novel paling tebal aku pernah baca, sume ada 1050ms tmasuk ms iklan dan aku bjaya habiskn baca dlm ms 3 hari tu pun x bc secara bterusan, sbb kan skrg aku dah ada Zara, klu xde sekecik tu memang x benti la aku bc...bc novel skrg nie pun skdr mgisi ms2 Zara tido, klu dia dh x tido kena uruskn dialah plk ye x...so pendek kata keutamaan skrg nie utk Zara bukan utk novel hahaha...


Ulasan aku utk novel nie

1. Aku tertanya ada ke org yg giler laser n x bperikemanusiaan,ego, sombong & bongkak giler cmtu kat dunia sbnr?

2. Sangat touching kat part2 yg sedih huhuhu, smpai mgalirkan air mata la plk :p

3. Btuahnya klu ada lelaki yg mmg syg giler wpun dihina sebegitu teruk oleh isteri sdiri, ish2...

So pendek kata, novel nie boleh layan la, xdelah mgarut sgt...aku bg 3.5 bintang la...banyak la tu kan...

Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Sunday, October 07, 2012

نور زارا امتنان ﺑﻧﺕ محمد عمران


Alhamdulillah puteri sulung aku slmt dilahirkan pada 30 September 2012...

Semalam majlis aqiqah telah pun dilaksanakan. Selain tu nama juga telah diumumkan semalam secara rasminya iaitu نور زارا امتنان ﺑﻧﺕ محمد عمران. Juga x lupa cukur rambut Zara, lepas nie Zara xde rambut la ye, xpe nanti tumbuh lik rambut tu kan sayang kan... Sume yg sunat dilakukan pada hari ke-7 kelahiran berjaya dilaksanakan. Amin, syukur ya Allah.


Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

Saturday, September 29, 2012

Give Away : Wangi & Happy Macam Akiff

Nak join GA kat bawah nie pulak..oh ya kalau korang nak join gak klik kat gambar bawah nie ya...


Syarat2nya :

Pertama



Kedua



Ketiga


Keempat

Tampal Banner GA

Kelima

Masuk blog Happy Perfumes - pilih 3 jenis perfume yg anda suka

Keenam

Tampal Gambar

Chanel Coco Mademoiselle EDP

Euphoria by Calvin Klein
 

212 Sexy EDP by Carolina Herrera
 

Ketujuh

Tinggalkan link kat ruangan komen

Tarikh tutup penyertaan : 5 Oktober 2012 (Jumaat)

Lego Note Book

Sekarang orang sibuk sangat pasal Lego Land kan..aku pulak nak tunjuk Lego Note Book..muahaha :p



Thursday, September 20, 2012

20092012


Collection of Creative Things













Wednesday, September 19, 2012

Samsung Galaxy Tab 10.1

Dah beli dah Samsung Galaxy Tab 10.1 dengan harga RM1399...


tapi kejap jer dah bosan..muahaha...


Tuesday, September 18, 2012

Blackberry oh Blackberry

adoiyai susah jgk nk update blog gn blackberry nie,apa x nyer x leh nk loading page katanya page tlampau besar.

bila la ... nk dpt blackberry, klu dh dpt sng la, aku leh gn bb aku semula, sng nk wat kol, nak taip msg + leh la bbm je lps nie hahaha...

paling penting leh la aku update blog gn bb je, sbb nnti x larat kot nk dok menaip depan laptop, skrg pun x boleh sgt dok dpn laptop, maklumlah kesihatan x mgizinkan. harap2 aku sihat cepat. insyaallah

8th GiveAway (GA)

Jom join GA dari blog umiyumi2 ha klik 8th GiveAway (GA) klu nk join, leh dapat hadiah kat bawah nie..bestkan....


Tarikh tamat GA 
25 September 2012 
Pemenang akan diumumkan pada 
26 September 2012

So cepat2 ada masa lg nie

Friday, September 14, 2012

Adam & Hawa - Aisya Sofea

Sambung baca novel Adam & Hawa pulak...



AIN HAWANI, zaman solonya ternoktah pada usia remaja. Hanya kerana silap perhitungan, timbul prasangka buruk, menyebabkan dia dan Adam Mukhriz terjerat. Rayuannya tidak dipedulikan. Lelaki itu pula diam membisu, seolah-olah benar apa yang berlaku.

Akhirnya, ijab kabul antara mereka terlafaz dalam paksa dan tanpa rela. Sayangnya, hubungan suami isteri ini hanya tertulis di atas kertas sahaja. Ain yang kecewa, pergi jauh mencari harga diri. Adam yang ditinggalkan, menghitung hari-hari nan sepi. Setiap saat rindunya terus melimpah. Namun Ain tidak pernah berpaling melihat cinta yang mekar di hatinya. Ah... Adam pasrah! Semua itu salahnya kerana tidak berani memaknakan kata-kata.

Setelah lapan tahun pergi dan menanti, Ain dan Adam dipertemukan di depan pintu Majidilharam. Bagi Adam, kebetulan ini memang didoakan sekian lama. Ain pula terus membenci dan menganggap ikatan mereka sudah terputus. Hanya lafaz Adam yang ditunggu. Tapi tegarkah Ain? Sejak pertemuan itu, hati Ain berbolak-balik. Nafasnya bagai berombak, perasaannya jadi gementar dan hidupnya sudah tidak keruan hanya kerana Adam.

Benarkah dalam hati ada cinta? Tapi keegoannya cuba menidakkan. Ingin diluah, mulut tak terkata. Ingin disimpan hati tak tertanggung. Bagi Adam, dia tetap menanti Hawanya biarpun lapan tahun lagi...

Resah Kasih - Eina Afrina

Sekarang tengah baca novel ini, beli masa Pesta Buku kat Shah Alam dgn harga RM10.00 


Sinopsis

Firda seorang gadis ceria yang dilahirkan dalam keluarga yang serba mewah. Dalam diam, dia terpaut pada Zarez yang bekerja di syarikat keluarganya. Kemelut cinta bermula bila mengetahui Lisa juga mencintai lelaki yang sama. Hakikat itu membuat Firda dalam dilema kerana Lisa adalah kakaknya. Sebagai wanita bermaruah, Firda nekad menamatkan segala impian. Firda pergi membawa diri namun setelah bertahun berpisah, akhirnya mereka bertemu kembali. Zarez kembali menagih janji yang pernah mereka lafazkan dahulu. Akhirnya kekuatan cinta telah menyatukan mereka. Namun, bahagiakah mereka melayari bahtera perkahwinan?

Update 5:02 pm : Dah abis baca dah, ulasan huh nyampah betul aku kat Firda tu..ko ngat ko je yg betul..bila org wat slh ya2 mrh..bila sdri wat slh..rs mcm x bsalah..ntah hape2 je...jalan cerita x realistik...mcm over je...ada ke org yg mcm tu zaman skrg nie? ntahler...

Thursday, September 13, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!


Haha..dah lama jgk aku x masuk contest @ giveaway kat blog kan..mulai ri ni nak aktif semula la..mn tau ada rezeki kan...

okay utk permulaan aku nk masuk giveaway curi2 suka yang aku terjumpa dari blog ! Eqbal Zack...hadiah dia best tu..dpt novel utk 5 pemenang bertuah siap ada sign penulis novel tu lg...& dpt fridge magnet gak..best2...

cara nk join..
  1. follow blog ! Eqbal Zack
  2. buat entry psl giveaway 
  3. pastu tinggalkn link entry yg dh dipost tu kat ruangan komen entry "Curi-Curi Suka" Giveaway!
masa aku wat entry nie dah ramai gak yg join adalah dlm 117 org kat list tu..x tau tu latest update ke x..sape2 nk join sempat lg tarikh tutup 16 september 2012...

p/s : mintak2 la ada rezeki aku Amin

Thursday, September 06, 2012

Pelangi Senja - Stacy

Pelangi Senja - Stacy


Ku bermimpi
Engkau Kembali
Wajah tenang kau berkata,
Sayang, aku cinta

Namun kita takkan bersama,
Dikau pergi takkan kembali
Sesal...Ku kecewa...

Wahai...sang pelangi indah,
Muncul seketika...
Sayang tak ku lihat,
Kini tiada...

Ku terjaga
Dari mimpi lena,
Sedar pipi dibasahi,
Tangisku sendiri...

Merintih perasaan ini,
Tiada kata mampu diungkap...
Tiada yang mengerti...

Wahai...sang pelangi indah,
Muncul seketika...
Sayang tak ku lihat,
Kini tiada...

Jika mampu ku kembali,
Mengulangi masa...
Pasti ku tunaikan,
Permintaan terakhir...

Wahai...sang pelangi indah,
Muncul seketika...
Sayang tak ku lihat,
Kini tiada...

Jika mampu ku kembali,
Mengulangi masa...
Pasti ku tunaikan,
Permintaan terakhir...

Kini hanya, tinggal kenangan,
Hanya waktu menentukan,
Kita kan bersama...

Gagau Ikan

Apa itu gagau ikan??? nak tau apa..nanti aku cerita okay...sebelum tu try tgk gambar nie dulu yang aku amik dari HOMESTAY AIR MANIS punya blog


Friday, August 31, 2012

Hafiz ft Dato' Siti Nurhaliza - Muara Hati (OST Adam & Hawa)

Hafiz ft Dato' Siti Nurhaliza - Muara Hati (OST Adam & Hawa) 



Cinta terpisah ruang waktu 
Tetap cinta bersatu dalam hatiku 
Walau raga kita tak mungkin bersama 
Ku yakini hati kan tetap setia 

Ku percaya kemana pun kau berjalan 
Suara cinta menuntunmu kepadaku 
Kerna bila cinta sudah bersemadi 
Takkan terpisah hati 

Korus: Demi cinta dalam hatimu 
Ku yakin engkau untukku 
Meski jejak pisahkan kita 
Cinta kan bawa kembali padamu 
 Hoo uuu.. 

Aku ada kerna kau ada 
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu 
Jalanku tertuju padamu 
Kemana pun kan pasti kembali 

[Ulang Korus] 

Demi cinta dalam hatimu 
Biarkan aku merasuk 
Bersatu dalam hatimu 
Hanya dirimu dan aku 

Demi cinta dalam hatimu 
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati) 
Cinta..

Thursday, August 23, 2012

Jgn sibuk hal org lain boleh?? Kubur kan lain2...


Saturday, August 18, 2012

Esok Raya!!!

Esok raya tapi aku masih di sini lom lik kampung lagi..

  • nak balik mana pun x tau...
  • baju raya pun x beli lagi
  • nak wat biskut raya pun mls nie...
mood raya???di manakah kamu???

Pandelela & Ketupat

Apa kaitan Pandelela dengan gambar ketupat nie??? ish kompius aku...


p/s : nasibla bila klik link tu xde gambar ketupat hehe... 

hehe sudah tukar daaa....


Esok last day Ramadhan

:(

Thursday, August 16, 2012

Cekelat Milo

Cekelat milo DIY... adik bongsu aku yang pernah wat gini..ape2 je ntah...yg aku tau ms kecik2 aku suke curi2 mkn milo..bukan minum milo...sampai leh berangan2 nanti bila besar dah kaya..nak beli milo penuh 1 umah ish..ish..ish... :p


Wednesday, August 15, 2012

Nak Bertunang

Salam 27 Ramadhan..okay sok kita akan berpuasa untuk hari yang ke-27...tinggal 3 hari lagi la termasuk esok...Ahad dah raya...

InsyaAllah raya ke-3 nie adik aku akan bertunang...Sabtu tadi balik kampung gubahkan hantaran untuk dia punya majlis pertunangan..gambar nanti kendian aku upload....

So x pasti lagi sama ada raya nie aku lik kampung ke tidak..huhu...

p/s : harap2 dapatlah balik kampung.... 

  1. Tepak Sireh

  2. Kain Ela


  3. Buah2an

  4. Tuala


  5. Sejadah


  6. Kek


  7. Potpuri


  8. Handbag + Kasut


  9. Telekung


  10. Coklat 

  11. Cincin Risik + Tunang