.

Wednesday, March 07, 2012

Kotak Jeritan


Seperti yg semua sedia maklum kotak jeritan yg aku guna sebelum nie iaitu ShoutMix dah x free dah huhu berbayor la pulak..so aku tukar dengan yang baru nie..korang leh g link nie untuk letak kat blog korang jugak ok...


Okay memula aku kompius camne nak jerit kat sini..skrg aku ajar korang ye, lps nie leh la korang sms aku..haha :p

1st macam gmbr kat bawah nie..sila masukkan nama korang kat bahagian Guest tu..pastu masukkan url email/blog korang,...then klik OK..bukan KO ye...

lepas klik OK gambar macam kat bawah nie pulak akan kuar..so korang taip la ape2 korang nak kat bahagian Say something... tu, mudah bukan...lepas dah abis taip tekan Shout!


Semoga Berjaya :)

0 kesan degil: