.

Sunday, April 01, 2012

GSC 25th Anniversary

Sempena ulangtahun ke 25 GSC dorg bagi sbyk 25000 tiket wayang free di sume GSC seluruh Malaysia..tempat aku redeem cuma ada 2 citer je..pastu x ramai pun yg redeem ish2...apa2 la...


ada 2 citer je yg ditayangkan iaitu Wrath Of The Titans & Jangan Pandang2...aku membuat keputusan untuk tengok citer Jangan Pandang2


ada 2 tiket extra tu aku bagi pada org lain lalala...

kat bawah nie pulak list citer yg leh dpt tiket free di GSC seluruh Malaysia






Ulasan : Not bad la jugak citer Jangan Pandang2 nie..apatah lg tgk free kan..hahahaha...TQ Golden Screen Cinema

0 kesan degil: